Media Centar Studio radi za vas

REPARACIJA O POPRAVKA STARIH I OŠTEĆENIH FOTOGRAFIJA

 

Ukoliko imate stare i oštećene fotografije, fotografije koje su vremenom oštećene, promenile boju, pocepane, sa pukotinama ili nekim drugim oštećenjima a bitne su za vas – nemojte brinuti. Media Centar Studio radio obradu i reparaciju starih i oštećenih fotografija. To mogu biti neke istorijske fotografije, fotografije vaših rođaka, baba i dedova ili jednostavno slike koje imate u vašoj kolekciji, slike za porodično stablo i sl. Fotografije možete doneti kod nas u studiju a možete nam ih poslati mailom na našu adresu a mi ćemo vam iste slike obraditi i poslati nazad, na vaš mail i vi ih onda možete uraditi u lokalnoj fotografskoj radnji (ako vam je potrebna slika na papiru). Nešto više o ovoj usluzi možete pogledati na linku ispod)

 Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac.

 

BOJENJE STARIH CRNO BELIH FOTOGRAFIJA

 

Te stare, crno bele fotografije možemo takođe dodatno obraditi i prikazati ih u kolor tehnici. Bilo bi interesanto videti sliku vašeg pradede, rođaka, ili neku istorijsku ličnost u kolor varijanti. Ukoliko želite da kompjutrski obojimo vašu staru crno belu fotografiju, pozovite nas. Jednostavno, kao i u prethodnom slučaju sliku možete poslati mailom a mi ćemo je vratiti obojenu na vaš mail. Nešto više o ovoj usluzi možete pogledati na linku ispod)

 

Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac. 

 

OBRADA FOTOGRAFIJA, PROMENA POZADINE, FOTO MONTAŽE..

 

Ukoliko su vam potrebne fotografije za razne namene, e-shop sajtovi, flayeri, reklamni materijal, društvene mreže ili bilo koje druge namene, gde je potrebno retuširati, menjati pozadine i raditi neke specijalne obrade, možete se obratiti nama i mi ćemo to odraditi za vas.

Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac. Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac.

Moguće je odraditi fotomontaže bilo koje vrste, kakao za markentinške, tako i za privatne svrhe (poklon posteri, čestitke, za društvene mreže i sl.)

Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac.

 

GRAFIČKI DIZAJN AMBALAŽE, FLAJERA, POSTERA..

 

A ukoliko imate potrebe da brendirate svoje proizvode i usluge, onda će vam biti potrebno da uradite svoj logo, flajer, vizit kartu, ambalažu, grafička rešenja, postere i bilboarde. Sve to možete uraditi kod nas…

Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac. Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac. Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac. Ako tragate za uslugama kao što su obrada, popravka, bojenje fotografija, foto montaža i grafički dizajn, sve to možete pronaći na jednom mestu: Media centar Studio, Leskovac. 

 

Comments are closed.