Personalizovane čokolade – 8. mart

Dolazi nam 8. mart a sa njime prilika da iznenadimo voljenu osobu. Poklon ne mora biti uvek skupa stvar, dovoljno će biti da osmislite nešto originalno… Media Centar vam nudi personalizovane čokolade kao poklon. Vi osmislite poruku ili stih a mi ćemo to odštampati na ambalaži od čokolade.

NAPOMENA: ovo nije klasična prodaja čokolada sa osmomartovskim motivima već dizajniranje ambalaže za vašu čokoladu. Glavna poenta je u vašem tekstu i dizajnu, koji ćemo mi odraditi za vas, kako bi vaša čokolada imala neku posvetu i konkretnu poruku osobi kojoj je namenjena. Čokolade koje su dole izložene nisu modeli koje prodajemo već primeri kako sve to može izgledati a svaka čokolada koju radimo je unikatni primerak i drugačija, zavisno od vaših želja i namene.

PERSONALIZOVANE ČOKOLADE – 8. MART

 

Ukoliko vam je potrebno neko brzo rešenje dođite kod nas i mi ćemo vam predložiti neke od naših modela. Pored ponuđenih dizajna moguće je odraditi i dizajn bez fotografije, jednostavno samo vaša poruka… Evo nekih od modela…

 

Ili sve to sa multimedijalnom porukom QR kodom koji poziva video sa youtube-a, omiljenu pesmu, ili sliku sa sajta…

 

Personalizovanu čokoladu možete iskoristiti i kao pozivnicu za venčanje, rođendan ili čestitku za bilo koji drugi događaj. Kada krenete u akciju, dođite kod nas a mi ćemo vam dati predloge… dođite u Media Centar Studio – Leskovac.

Ukoliko živite u drugom gradu, vašu sliku možete nam poslati i mailom na adresu mediacentar.leskovac@gmail.com. Čokolade šaljemo kurirskom službom narednog dana (od dana porudžbine).

 Fotografska radnja leskovac - media centar

 

Comments are closed.