Fotografije za dokumenta

Kada sređujete dokumentaciju za putovanje van zemlje, ono što vam najmanje treba je da vas vrate zbog neke “sitnice” kakva je fotografija za vizu. Ono što sada čini specifičnim ove fotografije jeste to što većina zemalja na svojim sajtovima ima objavljene smernice za izradu ovih slika, dakle tačne dimenizije u cm ili pikselima, možda memorijsku veličinu slike, odnos glave i tela, poziciju očiju i nosa – jednom rečju parametre za biometriju. Zato više ne pali ono “ja sam fotograf sa iskustvom, imam ruku za sliku…” već postoji matrica ili fotorobot po kojoj se kompjuterski mora odraditi slika.

Media Centar poseduje matice za bilo koju vizu, sa zvaničnih sajtova ambasada tako da, što se tiče slika, o tome ne morate brinuti…

Fotografije za dokumenta, vize, lične karte, pasoše i ostalu dokumentaciju

Fotografije za dokumenta, vize, lične karte, pasoše i ostalu dokumentaciju

čak i da putujete u neku od susednih zemalja, hrvatska, slovenija, bez obzira….

Fotografije za dokumenta, vize, lične karte, pasoše i ostalu dokumentaciju, za sve destinacije

ili možda putujete u Ameriku, Aljasku ili konkurišete za Lottery amerikčku vizu, svejedno.

Fotografije za dokumenta, vize, lične karte, pasoše i ostalu dokumentaciju

 

Uradite ove fotografije onako kako treba i nemate problema a za tako nešto nećete pogrešiti ako dođete kod nas u Media Centar Studio.

Ukoliko živite u Leskovcu dođite lično do nas. Media Centar nalazi se u aneksu hotela “Beograd”, lokal br.20, ul. Bulevar oslobodjenja bb, pored uslužnog centra,  tel. 016/215-298, mail: mediacentar.leskovac@gmail.com

Konkurs za radno mesto - Leskovac - izrada CV-A (radnih biografija) i propratnog pisma - jeste stranica koja će se baviti objavama trenutno aktuelnih konkursa za radno mesto u Leskovcu (sa okolinom) kao i ponudom za izradu CV-a i propratnih pisma u profesionalnoj formi kojim možete konkurisati za željeno radno mesto.

MEDIA CENTAR STUDIO SPECIJALIZOVANA FOTOGRAFSKA RADNJA

 Konkurs za radno mesto - Leskovac - izrada cv-a (radnih biografija) i propratnog pisma - media centar - objave trenutno aktuelnih konkursa za radno mesto u Leskovcu (sa okolinom), izrada cv-a i propratnih pisama u profesionalnoj formi kojim možete konkurisati za željeno radno mesto.

Fotografije za dokumenta, vize, lične karte, pasoše i ostalu dokumentaciju

 

 

Comments are closed.