Flajeri vizit kartice

Media Centar Studio vam nudi izradu flajera i vizit kartica. Po vašoj želji pripremamo dizajn, čak i na licu mesta. Ako se radi o flajerima nudmo vam jednostranu i obostranu štampu na laserskim kopirima, sa mogućnošću brze izrade (maltene istog dana) gde niste ograničeni na količinu, maltene možete uraditi i samo jedan flajer ili ukolko se radi o većim količinama (više od 500) tada sa rokom izrade od nekoliko dana ali sa znatno nižom cenom.

Ako želite brzu i kvalitetnu izradu vizit kartica, i u tom slučaju imamo dobru ponudu za vas. Kartice možete raditi takođe kao i flajere, u manjim ili većim serijama. Manje serije štampamo istog dana a veće serije u roku od 7 dana ali sa znatno nižom cenom. Moguća je jednostrana i obostrana štampa, plastifikacija.

Za razliku od flajera gde možete štampati maltene i samo jedan komad, kod vizitki je minimalna količina za izradu 100kom. Štampu vizit kartica možete raditi ili u stotinama komada ili u varijanti 1000 i više.  Ukoliko se se odlučite za ovu drugu varijantu, cena izrade vizitki pada za više od 50%.

Za više informacija možete nas kontaktirati na telefone: 016 215298 ili 063 8309803.

KONTAKT

Comments are closed.