Sportski video CV

sportski video cv – fudbal košarka sport – media centar leskovac

sportskitelop

Sportski video cv – fudbal košarka – media centar leskovac. Promo video spotovi za sportiste, fudbalere, košarkaše i ostale sportove.

Ukoliko se profesionalno bavite sportom a planirate veću karijeru, poželjno bi bilo da uradite jedan video CV. Video CV je kratki video spot koji se montira od kratkih, izabranih scena sa utakmica ili takmičenja. To mogu biti kratke sekvence golova, odbrana ili drugih interesantnih momenata. Te sekvence povezaćemo muzikom, montažnim efektima i grafikom sa propratnim podacima i dobićemo jedan kratki video spot koji će vas efektno predstavljati na internetu. Spot možete postaviti na vašoj facebook stranici, youtube strani ili ćemo ga jednostavno postaviti na našem sajtu, a onda ćete samo proslediti ili reklamirati link ka njemu. Na taj način učinićete spot dostupan svima i biće veoma lak za pregledavanje. On će vam biti vrlo koristan ukoliko planirate da svoje kvalitete prezentujete jačim klubovima ili menadžerima.

Video spotove radimo u punom kvalitetu montaže, grafike i video zapisa. Podsećamo da je grafička obrada i dizajn naša osnovna ponuda pa vam u okviru video montaže nudimo punu podršku grafičkog, video i audio dela. Ova ponuda je vrlo povoljna za vas jer se ovakvi video spotovi mogu poručiti samo u skupim video studijima u većim gradovima. Ono što vam mi nudimo je veliki kvalitet za mnogo manje novca.

Vaš poso bi bio da nam dostavite video materijal ili nam date linkove na youtube-u ili bilo kom sajtu. Video materijal morate pregledati kod kuće i ubeležiti vremensku poziciju video materijala koji vas interesuje. Npt 00:05:14 do 00:05:19 (hh:mm:ss). Obeležite sve interesantne sekvence, napravite spisak, a mi ćemo sekvence sa spiska montirati u promo – video spot. Ukoliko želite možete na licu mesta odgledati probni video materijal i dati nam vaše predloge za korekciju. Ukoliko ne živite u Leskovcu, možete nam spisak sekvenci poslati mailom kao i linkove utakmica na youtube-u. Mi ćemo odraditi kompletan posao i bez vašeg prisustva tako da su moguće porudžbine online.

Nakon što spot montiramo, isti se prezentuje na našem sajtu kao i na sajtu youtube-a. Materijal se postavlja na youtube sa propratnim komentarima, nazivima i indeks ključnim rečima kako bi se što lakše listao kod pretraživana (tipa, fudbaleri, leskovac, orion, marko i sl).

Ukoliko imate nekih pitanja, dođite do nas da se dogovorimo. Podaci za kontakt nalaze se na kontakt stranici Media Centra Leskovac.

Evo i nekoliko primera fudbalerskih video spotova:

milan_logo

ivan_logo

nikola_logo

Sportski video cv – fudbal košarka – media centar leskovac. Promo video spotovi za sportiste, fudbalere, košarkaše i ostale sportove.
sportski video cv – fudbal košarka sport – media centar leskovac

Pronadjite nas na facebook-u