ICHEEF

 

iCheef je program, baza podataka u Accessu namenjena vođenju evidencije prometa i porudžbina brze hrane, katering usluga u restoranima, picerijama i ostalim ugostiteljskim objektima. Zahvaljujući iCheef bazi sada ćete moći da maksimalno ubrazate svoju evidenciju tako da potrebne podatke dobijate odmah pa iCheef uopšte ne preteruje kada kaže: “ono što ste ranije radili 5 sati sada ćete raditi za 5 minuta”…

 

Pored toga što će evidentirati pazare i porudžbine, program će voditi evidenciju o nabavci materijala i utrošku istog jer će sa svakom prodajom artikla program evidentirati i materijal koji taj artikal podrazumeva tako da ćete na osnovu nabavke i potrošnje materijala u svakom momentu imati izveštaj o stanju istog na lageru. Ovo iz razloga što često puta može doći do neslaganja u stanju materijala što može ukazivati na neadekvatnu potrošnju ili gubitak istog iz nekog drugog rezloga.

Pored ove opcije biće vam ponuđene analize i statistički izveštaji o prometu, porudžbinama tj. sva ona evidencija koju ranije najverovatnije niste ni bili u mogućnosti da je vodite ili vam je za tako trebalo više sati mukotrpnog rada.

Na dole priloženim linkovima možete skinuti iCheef bazu podataka i besplatno je testirati. Baza je funkcionalna i u demo verziji što znači da možete koristiti u praktičnom radu, tj. uneti podatke artiklima i materijalu i početi sa radom. Na taj način moći ćete da bazu testirate “uživo” na licu mesta u konkretnim situacijama. Ukoliko imate neka pitanja u vezi baze ili licence možete nas kontaktirati, takođe na dole priloženim linkovima.

icheef- program za evidenciju porudzbina katering, restorana, picerija i fast food radnji, evidencija, knjigovodstvo, računovodstvo, poslovanje 

skini besplatnu demo verziju baze za testiranje

 Iturist - program za evidenciju ugovora i kartica za turističke organizacije. Kartice putnika, kartice turoperatera, filteri, evidencija, izveštaji.

poruči full verziju baze

Ukoliko su vam potrebna dodatna objašnjena o instalaciji i načinu rada sa programom, više informacija možete dobiti u priloženom tutorijalu u pdf formatu.

 

Comments are closed.