Dečji novogodišnji kalendari

 

Fotografisanje za novogodišnje kalendare vrši se u periodu  15.12. do 31.12. od 11-14h. 

NOVOGODIŠNJI DEČJI KALENDARI

 

Obradujte vaše mališane velikim novogodišnjim kalendarom. Media Centar fotografisaće vaše mališane i uraditi veliki kalendar. Idealan poklon za decu, bake i deke, rođake i za Vas.

Dođite u “Media Centar” gde će vas čekati deda mraz koji je specijalno za tu priliku došao u naš grad. U Media Centru možete se slikati zajedno sa Deda Mrazom ili poželite kalendar sa irvasom i Deda Mraz će vam ispuniti želju.

“Deco evo nekoliko mojih kalendara koje sam pripremio za vas. Znam da ste bili dobri cele godine i zato ćemo se slikati svi zajedno kako bismo novu godinu učinili još lepšom”.

  

Specijalno iznenađenje za vas . Sa sobom sam poveo i svog vernog irvasa i dovoljno je samo da poželite i Deda Mraz će svojom čarolijom za vas napraviti veliki kalendar sa irvasom, baš kao što je ovaj na slici dole. Dođite da uradimo kalendar kakav niko nema i dokažite vašim drugarima da Deda Mraz stvarno postoji.”

 

“Ja sam sada u vašem gradu i nalazim se u ‘Media Centru’, pored uslužnog centra, (strana prema reci). Pritiasnite na sliku dole i pogledajte moju adresu na Google-u. To je mesto gde ću vas čekati.”

 Fotografska radnja leskovac - media centar

(Google street view)

“Biću na toj adresi svakoga dana od 11 do 19 časova. Jedino ću uoči Sv. Nikole biti odsutan. U ponedeljak 18.12.2017. radiću do 15h a u utorak neću raditi zbog slave. Ostalim danima vidimo se u Media Centru od 11h.”

(“MEDIA CENTAR” – 016/215-298)

 

DEČJI NOVOGODIŠNJI KALENDARI. SLIKAJTE VAŠE MALIŠANE ZA VELIKI NOVOGODIŠNJI KALENDAR. NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE JOŠ UVEK TRAJU…

MEDIA CENTAR LESKOVAC

Comments are closed.