Nalepnice za rakiju vino

Ukoliko imate sopstvenu proizvodnju vina, rakije, sokova ili drugih pića, svakako da će vam trebati adekvatna etiketa kojom ćete predstaviti svoj proizvod kako iz onih tehničkih tako i iz estetskih razloga. Ali to ne mora uvek biti etiketa koja će imati poslovne namene. Etikete se mogu uraditi i u manjim količinama za potrebe proslava, slava ili  raznih svečanosti. Npr. idete na slavu a želiti poneti jedinstven poklon sa posvetom … Ili organizujete neko veselje  (svadba, rođendan…) i potrebna  vam je etiketa kojom ćete brendirati svo piće npr. slikom mladenaca, posvetom za goste ili nekim drugim motivima. Za tako nešto poslužiće Media Centar Studio – nalepnice za rakiju vino sokove…

Nalepnice za rakiju vino sokove i druge proizvode - idelan način da brendirate svoj poklon i prenesete vaše čestitke i zdravicu.

Nlepnice za rakiju, vino, sokove i druge proizvode – idelan način da brendirate svoj poklon i prenesete vaše čestitke i zdravicu.

NALEPNICE ZA RAKIJU VINO ILI SOKOVE

 

Komercijalne etikete imaju svoju namenu u marketniško-poslovnom smislu ali ono što ovde ističemo nije isključivo poslovne prirode. Svakako da “Media Centar Studio” vrši izradu etiketa za razne proizvode ali ovom prilikom zadržaćemo se malo više na manjim serijama štampe, za privatne svrhe.

Recimo da ste krenuli na slavu i želite poneti neko piće iz vašeg podruma, ali da to biće bude i ekskluzivni poklon koji će nositi i neku poruku na sebi. Za takve namene odradićemo etikete koje će poslužiti svrsi (nalepnie za rakiju vino ili sokove). Kao što to može biti odlazak na slavu, isto tako možete odraditi etikete prigodne i za druge svrhe.

Možda ste kum ili gost na svadbi ili rođendanu a želite svojim pićem da prenesete zdravicu i najlepše čestitke domaćinima? Dođite u Media Centar da napravimo etikete. I opet, ne morate raditi etiketu isključivo za određenu priliku već to može biti neka “univerzalna” etiketa koja će naglasiti vaš poklon a posveta bude takođe univerzalna i primenljiva za veći broj prilika (npr. za slave generalno, za rođendane i svadbe uopšte i sl..). Za tu namenu čak i barkod na etiketi (QR kod) može biti iskorišćen za neku posvetu (npre. poruka u kodu ili link ka youtube/facebook stranici i sl).Na donjim primerima možete videti nekoliko etiketa kao primer….

 

To može biti etiketa za rakiju poput ove jabukovače (za ljubitelje iPhonea :-)…)

Brendirajte svoju rakiju ili vino

ili klasične domaće šljivovice…

Nalepnice za vašu proizvodnju, domaću rakiju - moguće je kombinovati grafiku sa foto slikama iz vašeg telefona, aparata

To mogu biti etikete za piće koje poklanjate dobrim prijateljima…

Dobar poklon ne mora biti skup - potrebno je samo malo mašte

ili etikete za proslave, venčanja, rođendane gde ćete kompletno piće koje služite brendirati posvetama i porukom… Nalepnice za rakiju učiniće da vaš bar bude kompletno brendiran tako da kada služite rakiju gostima svaka flaša izgleda baš kakao treba a ne sa zalepljenim ceduljicama, cenama ili pisanja markerom po staklu.

Nalepnice za rakiju vino sokove - ako je u pitanju proslava, svadba, rođendan onda neka svaka flaša bude vaša zdravica

Nalepnice za rakiju vino i sokove mogu biti dodatno “naoružane” QR kodom koji će učiniti da vaša posveta ili zdravica dobije multimedijalnu podršku. Kako to funkcioniše možete proveriti svojim mobilnim telefonom a biće vam potrebna aplikacija za čitanje QR kodova. Npr. ako ste krenuli na večeru i nosite vino devojci, možete pored adekvatne etikete u QR kodu staviti link ka nekoj pesmi na youtube-u ili vašem videu koji ste napravili specijalno za tu priliku. Morate priznati da je to ipak malo maštovitije rešenje od nošenja plastičnog kineskog rama sa nekoliko slika.

Nalepnice za rakiju vino sokove - na flaši skrivena poruka u kodu ili link ka facebook, youtube ili nekoj sajtu

 

Ako planirate bilo šta od navedenog, dođite u “Media Centar Studio” i mi ćemo uraditi dizajn. Ako je u pitanju flaša ili nešto drugo, samo izmerite veličinu nalepnice ili jednostavno donesite primerak ambalaže kod nas da izmerimo na licu mesta.

Evo jednog primera kako bi vaša flaša rakije mogla da izgleda…

Nalepnice za rakiju vino - idealno za neki nastup, promociju, zdravicu i dobar utisak

Nlepnice za rakiju, vino, sokove i druge proizvode – idelan način da brendirate svoj poklon i prenesete vaše čestitke i zdravicu.

 

nalepnice za rakiju vino

Sve u svemu nalepnice za vino rakiju daće neki novi imidž vašem poklonu (ili) proizvodnji i učiniće da izgleda mnogo lepše i atraktivnije. Normalno da dobro piće je ono što je u flaši a ne na njoj, ali kao što stručnjaci kažu “ambalaža prodaje robu” ili ako se radi o poklonu “amblaža govori umesto vas”.

Media Centar Facebook

 

Comments are closed.