Photo Book

Photo book - Media Centar Leskovac - Srbija. Štampani i elektronski photo book ili foto časopis. Može se postaviti na web sajt ili facebook.

Photo book – Media Centar Leskovac – Srbija. Digitalni photo book. Može se postaviti na web sajt ili facebook.

—————————————————————————————————————————————————————————–

 

Online predstavlja internet verziju photo book-a po uzoru na štampani photo book. Online photo book je izuzetno praktičan kod prezentovanja foto i video materijala sa vašeg venčanja. Jednostavno, izaberite udarne slike sa venčanja, video materijal, mi ćemo to organizovati na principu knjige, postavićemo na naš server a vi ćete dobiti link koji možete poslati mailom vašim prijateljima ili jednostavno postaviti na vašu facebook stranicu. Takođe, ovo može biti vrlo upotrebljivo kod rođendana ili maturskih svečanosti. Ukoliko se živite u drugom gradu, vaše slike možete poslati mailom na našu adresu: mediacentar.leskovac@gmail.com a mi ćemo odraditi book za vas i postaviti na internet.

Sa druge strane, ovaj photo book može biti vrlo interesantan i kao poslovni katalog. Ukoliko se bavite nekim biznisom, naša je preporuka da izradite digitalni katalog vaše ponude robe i usluga. Recimo da u tom katalogu možete detaljno objasniti istorijat Vaše firme, proces Vaše delatnosti, opis robe i usluga sa slikama i da u taj katalog ubacite i Vaš dokumentarni film ili TV reklamu.

Dole priloženi photo bookovi sadrže fotografije i video zapise. Tu možete pogledati primer photo book-ova za venčanje, dečije varijante i varijantu poslovni katalog. Pogledajte.

Posebno skrećemo pažnju fotografima na foto bukove za venčanje. Ukoliko se bavite fotografisanjem venčanja bilo bi vrlo efektivno da mladencima uradite foto buk koji će biti postavljen na internet ili jednostavno, ne morate biti fotograf i buk možete uraditi za sebe ili svoje najbliže. Pogledajte primere…

 Photo book - Media Centar Leskovac - Srbija. Štampani i elektronski photo book ili foto časopis. Može se postaviti na web sajt ili facebook.

photobook_konstantinos             pbookbiznislilnk                  Photo book - Media Centar Leskovac - Srbija

Venčanje photobook                      Digitalni katalog                        Dečiji photobook

Levim mišem možete da “hvatate” i okrećete stranice book-a a točkićem vršite promenu ugla gledanja. Da bi ste pogledali video zapis, koji se nalazi u sklopu fotografija na stranici, pritisnite levim mišem na video sličicu. Evo i jednog malog uputstva…

Photo book - Media Centar Leskovac - Srbija. Štampani i elektronski photo book ili foto časopis. Može se postaviti na web sajt ili facebook.

Klasični albumi u kojima se slike ređaju su prošlost. U svetu su već aktuelni ovakvi digitalni foto albumi. Sve to može biti urađeno i kao vredan poklon Vama dragoj osobi. Recimo da sa Face Book profila skinete slike osobe i te slike donesite nama. Od tih slika pravimo npr. digitalni photo book, možemo ubaciti i muziku po Vašoj želji, a takođe i video zapis. Tako ćete  imate fantastičan poklon koji može biti vredniji i od mnogo skupljih varijanti.

Foto strip (photo comics)

U okviru photo book ponude nudimo Vam i izradu foto stripa. Tehnički, po izgledu i izradi, foto strip je identičan gore opisanom photo book-u sa razlikom što se kod dizajna foto stripa primenjuje stil klasičnih stripova (comics). Foto materijal se organizuje tako da formira neku radnju, a ubacuje se i tekstualna konverzacija glavnih likova stripa putem tkzv. “strip balona”. Dole možete videti primer jedne stranice foto stipa.

Photo book - Media Centar Leskovac - Srbija

Dakle, ukoliko želite da Vašim fotografijama sa venčanja, rođendana ili proslava date novi izgled, dođite do nas i mi ćemo Vam dati predloge.

Takođe, ukoliko se bavite nekim biznisom, digitalni katalozi su idealan način reklamiranja.

Pronadjite nas na facebook-u
 

Comments are closed.