Web dizajn

Web dizajn – page

Web dizajn - Izrada sajtova - Media Centar Leskovac - Srbija. Potpuna multimedijalna i internet podrška, savremeni dizajn i funkcionalnost, seo optimizacija

Zašto je poželjno imati svoju web-stranicu? Jedan od bitnih faktora kod prodaje robe ili usluga jeste dostaviti informaciju tj. reklamu o Vašoj ponudi potrošaču. Vi to možete uraditi i putem radija ili televizije ali su te vrste reklama relativno skupe a videće ih samo potrošači koji u tom momentu reklamu gledaju ili slušaju. Nešto slično je i kod štamanih reklama. Flajeri (reklamni listovi) isto predstavljaju trošak za poručioca a potrebno je iste i dostaviti potrošaču što čini još jedan nepotrebni trošak.

U tom slučaju idealno bi bilo kada bi Vaša reklama mogla biti maltene u svakom domu, čak i u svakoj državi u celom svetu, gde Vi možete objasniti svoju ponudu u detaljima a da Vas to praktično ne košta ništa osim nekih manjih inicijalnih troškova u startu. U tome je prednost reklamiranja preko interneta.

Opcija web dizajn – izrada sajtova daje Vam mogućnost da Vaša reklama bude praktično svuda. Cena je simbolična u odnosu na mogućnosti, čak možete i poslovati preko interneta i primati porudžbine. Vaša stranica biće vidljiva i u Evropi i u Americi ili bilo gde podjednako ravnopravno kao da je gledate iz Leskovca. Zato više nećete morati da svakom potencijalnom kupcu pojedinačno objašnjavate i nudite svoj proizvod već će biti dovoljno da samo kažete adresu svoje stranice ili čak ni to pošto će pretraživači na internetu sami nuditi Vašu web adresu kupcu tj. raditi u Vašem interesu.

Web dizajn - Izrada sajtova - Media Centar Leskovac - Srbija. Potpuna multimedijalna i internet podrška, savremeni dizajn i funkcionalnost, seo optimizacija

Vaša ponuda čak neće više biti vezana samo za kompjutere jer veliki deo Vašeg tržišta već koristi napredne mobilne telefone, tablet računare i sl. tako da će praktično Vaša reklama biti dostupna na svakom mestu.

Ukoliko imate potrebu da napravite Sajt, opcija web dizajn – izrada sajtova nudi Vam nekoliko mogućnosti:

– standardni sajt (registrovan kao  .com, .co.rs, .rs, .org i dr.) gde vi dobijate vašu adresu sa standardnim domenima. Ova vrsta sajtova podrazumeva veći memorijski prostor, brzinu i više opcija (ukoliko su Vam potrebne). Primer ovog modela je sajt koji trenutno gledate.

– mini sajt koji je registrovan kao pod-domen gde su manje mogućnosti ali ukoliko niste neki veliki proizvođač ili se bavite poslovima manjeg obima, Vi nećete ni imati potrebu za velikm sajtom. Prednost ovih sajtova je brža izrada i nekoliko puta niža cena.

Web dizajn – Izrada sajtova – Media Centar Leskovac – Srbija. Potpuna multimedijalna i internet podrška, savremeni dizajn i funkcionalnost, seo optimizacija.
Pronadjite nas na facebook-u